ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με 28χρονο– Πέθανε τρώγοντας γύρο

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με 28χρονο– Πέθανε τρώγοντας γύρο

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες 19 Φεβρουαρίου 28χρονος από τη Νιγηρία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο ο άτυχος νεαρός πάλεψε για 47 μέρες, ωστόσο έχασε τη ζωή του στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν.

Πρόκειται για τον 28χρονο Imoleayo Temitope Atere, ο οποίος στις 2 Ιανουαρίου 2021 και ενώ κατανάλωνε γύρο φαίνεται πως το φαγητό του έφραξε την τραχεία με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου όπου κατάφεραν να του αποφράξουν την τραχεία χωρίς ωστόσο ο νεαρός να συνέρχεται. Παρέμεινε στην μονάδα εντατικής θεραπείας για 1,5 περίπου μήνα χάνοντας δυστυχώς τη μάχη για ζωή.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ γίνονται ενέργειες ώστε η σορός του να μεταφερθεί πίσω στη Νιγηρία και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.