ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με 28χρονο– Πέθανε τρώγοντας γύρο

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με 28χρονο– Πέθανε τρώγοντας γύρο

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες 19 Φεβρουαρίου 28χρονος από τη Νιγηρία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο ο άτυχος νεαρός πάλεψε για 47 μέρες, ωστόσο έχασε τη ζωή του στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν.

Πρόκειται για τον 28χρονο Imoleayo Temitope Atere, ο οποίος στις 2 Ιανουαρίου 2021 και ενώ κατανάλωνε γύρο φαίνεται πως το φαγητό του έφραξε την τραχεία με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου όπου κατάφεραν να του αποφράξουν την τραχεία χωρίς ωστόσο ο νεαρός να συνέρχεται. Παρέμεινε στην μονάδα εντατικής θεραπείας για 1,5 περίπου μήνα χάνοντας δυστυχώς τη μάχη για ζωή.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ γίνονται ενέργειες ώστε η σορός του να μεταφερθεί πίσω στη Νιγηρία και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE