Παύθηκε ο λεγόμενος 'υπουργός υγείας' στα κατεχόμενα

Παύθηκε ο λεγόμενος 'υπουργός υγείας' στα κατεχόμενα

Ο "πρωθυπουργός" έπαυσε τον "υπουργό υγείας" Αλί Πιλλί και διόρισε στη θέση του τον "υπουργό συγκοινωνιών", όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα.


Σύμφωνα με δήλωση της "πρωθυπουργίας", ο Ερσάν Σανέρ διόρισε τον "υπουργό συγκοινωνιών και έργων" Ουνάλ Ουστέλ στη θέση του Αλί Πιλλί. Στο "υπουργείο συγκοινωνιών και έργων" διόρισε την κόρη του πρώην ηγέτη των Τ/κ Ντερβίς Ερογλου, την Ρεσμιγιέ Τζαναλτάι.

Οπως μεταδίδεται, ο Σανέρ παρουσίασε την αλλαγή στον Τ/κ ηγέτη και ο Ερσίν Τατάρ την ενέκρινε.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Συνολικά 160.094 Κύπριοι πολίτες άνω των 18 ετών, δεν έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής στον εκλογικό κατάλογο, ενώ για στις ηλικίες 18-25 το ποσοστό των μη εγγεγραμμένων ανέρχεται στο 52,06% σύμφωνα με τα στοιχεία από το Σύστημα Αρχείου Πληθυσμού, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελλίκος Ηλία, την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE