Παύθηκε ο λεγόμενος 'υπουργός υγείας' στα κατεχόμενα

Παύθηκε ο λεγόμενος 'υπουργός υγείας' στα κατεχόμενα

Ο "πρωθυπουργός" έπαυσε τον "υπουργό υγείας" Αλί Πιλλί και διόρισε στη θέση του τον "υπουργό συγκοινωνιών", όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα.


Σύμφωνα με δήλωση της "πρωθυπουργίας", ο Ερσάν Σανέρ διόρισε τον "υπουργό συγκοινωνιών και έργων" Ουνάλ Ουστέλ στη θέση του Αλί Πιλλί. Στο "υπουργείο συγκοινωνιών και έργων" διόρισε την κόρη του πρώην ηγέτη των Τ/κ Ντερβίς Ερογλου, την Ρεσμιγιέ Τζαναλτάι.

Οπως μεταδίδεται, ο Σανέρ παρουσίασε την αλλαγή στον Τ/κ ηγέτη και ο Ερσίν Τατάρ την ενέκρινε.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE