ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε εξέλιξη η εκδήλωση διαμαρτυρίας με αποστάσεις και μάσκες- Παρακολουθεί διακριτικά η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε εξέλιξη η εκδήλωση διαμαρτυρίας με αποστάσεις και μάσκες- Παρακολουθεί διακριτικά η Αστυνομία

Ξεκίνησε πριν από μερικά λεπτά (16:00) η νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Λευκωσία, στον απόηχο των όσων εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σάββατο με τα επεισόδια να απασχολούν την κοινή γνώμη και πολλοί να εκφράζονται με βαρεις χαρακτηρισμούς για την Αστυνομία και τον τρόπο που χειρίστηκε το περιστατικό.

Στο άνοιγμα Κολοκάσι συγκεντρώνονται εκατοντάδες πολίτες για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας σε συνέχεια αυτής που έγινε το περασμένο Σάββατο και σημαδεύτηκε από επεισόδια.
 
Οι συμμετέχοντες προσέρχονται φορώντας μάσκες, ενώ κρατούν και αποστάσεις σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.
 
Οι διοργανωτές με μεγάφωνα καλούν τους πολίτες να φορούν τις μάσκες και να διατηρούν απόσταση.
 
Τα πανό και συνθήματα αφορούν κυρίως τη διαφθορά. Μερικά από τα πανό αναγράφουν «Κάτω η καταστολή», «όχι στη διαφθορά και στη διαπλοκή».
 
Διακριτική είναι η παρουσία αστυνομίας.
 
Την εκδήλωση καλύπτουν και ξένα ΜΜΕ με πλάνα και δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.