Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας
Το καθεστώς των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας.

Αυτό ενόχλησε τον Χένινγκ Μπεργκ και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η PrimeTel, είχε έντονο διάλογο με τον ρεφ του αγώνα, Λούκα Σωτηρίου, λέγοντας του «Αν είναι δυνατό να κάνουν τόση ώρα να βγουν».
Μάλιστα, ο Νορβηγός κόουτς των πρασίνων, έφυγε για τα αποδυτήρια μετά τη συζήτηση και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα μετά που ακούστηκε το σφύριγμα για την έναρξη του β’ μέρους.
The post ΕΝΤΟΝΟ παράπονο Μπεργκ για… παίκτες ΑΠΟΕΛ στο ημίχρονο – Τα έχωσε στο Λούκα Σωτηρίου! appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




