ΕΝΤΟΝΟ παράπονο Μπεργκ για… παίκτες ΑΠΟΕΛ στο ημίχρονο – Τα έχωσε στο Λούκα Σωτηρίου!

ΕΝΤΟΝΟ παράπονο Μπεργκ για… παίκτες ΑΠΟΕΛ στο ημίχρονο – Τα έχωσε στο Λούκα Σωτηρίου!

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης του «αιώνιου» ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, οι γαλαζοκίτρινοι καθυστέρησαν λίγο να βγουν από τα αποδυτήρια.

Αυτό ενόχλησε τον Χένινγκ Μπεργκ και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η PrimeTel, είχε έντονο διάλογο με τον ρεφ του αγώνα, Λούκα Σωτηρίου, λέγοντας του «Αν είναι δυνατό να κάνουν τόση ώρα να βγουν».

Μάλιστα, ο Νορβηγός κόουτς των πρασίνων, έφυγε για τα αποδυτήρια μετά τη συζήτηση και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα μετά που ακούστηκε το σφύριγμα για την έναρξη του β’ μέρους.

The post ΕΝΤΟΝΟ παράπονο Μπεργκ για… παίκτες ΑΠΟΕΛ στο ημίχρονο – Τα έχωσε στο Λούκα Σωτηρίου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις κατά την 8η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί να αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, όπως σε μαρίνα του Ντουμπάι. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE