ΛΕΜΕΣΟΣ: Τοποθέτησαν φέρετρο έξω από το Δημαρχείο - Μοίρασαν κόλυβα στους διαμαρτυρόμενους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τοποθέτησαν φέρετρο έξω από το Δημαρχείο - Μοίρασαν κόλυβα στους διαμαρτυρόμενους

Εκδήλωση διαμαρτυρίας, και αυτή ειρηνική, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 20/2 στη Λεμεσό.

Γύρω στα 300 άτομα, κρατώντας κεριά στα χέρια διαμαρτυρήθηκαν για τα κακώς κείμενα που το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στην κυπριακή κοινωνία ενώ συμβολικά, τοποθέτησαν και φέρετρο τόσο έξω από την επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, όσο και στη συνέχεια έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, στη συμβολική «κηδεία» της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μοιράστηκαν και κόλυβα.

Σχετικό πανό ανέγραφε: «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE