ΛΕΜΕΣΟΣ: Τοποθέτησαν φέρετρο έξω από το Δημαρχείο - Μοίρασαν κόλυβα στους διαμαρτυρόμενους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τοποθέτησαν φέρετρο έξω από το Δημαρχείο - Μοίρασαν κόλυβα στους διαμαρτυρόμενους

Εκδήλωση διαμαρτυρίας, και αυτή ειρηνική, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 20/2 στη Λεμεσό.

Γύρω στα 300 άτομα, κρατώντας κεριά στα χέρια διαμαρτυρήθηκαν για τα κακώς κείμενα που το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στην κυπριακή κοινωνία ενώ συμβολικά, τοποθέτησαν και φέρετρο τόσο έξω από την επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, όσο και στη συνέχεια έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, στη συμβολική «κηδεία» της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μοιράστηκαν και κόλυβα.

Σχετικό πανό ανέγραφε: «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE