ΛΕΜΕΣΟΣ: Τοποθέτησαν φέρετρο έξω από το Δημαρχείο - Μοίρασαν κόλυβα στους διαμαρτυρόμενους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τοποθέτησαν φέρετρο έξω από το Δημαρχείο - Μοίρασαν κόλυβα στους διαμαρτυρόμενους

Εκδήλωση διαμαρτυρίας, και αυτή ειρηνική, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 20/2 στη Λεμεσό.

Γύρω στα 300 άτομα, κρατώντας κεριά στα χέρια διαμαρτυρήθηκαν για τα κακώς κείμενα που το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στην κυπριακή κοινωνία ενώ συμβολικά, τοποθέτησαν και φέρετρο τόσο έξω από την επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, όσο και στη συνέχεια έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, στη συμβολική «κηδεία» της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μοιράστηκαν και κόλυβα.

Σχετικό πανό ανέγραφε: «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE