Το ΚΑΣΤΡΟ του 100άρη Τιμούρ – Το εντυπωσιακό στατιστικό στο «Παπαδόπουλος»

Το ΚΑΣΤΡΟ του 100άρη Τιμούρ – Το εντυπωσιακό στατιστικό στο «Παπαδόπουλος»

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, συμπλήρωσε στο σημερινό (20/02) παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς, 100 παρουσίες στον πάγκο της “Κυρίας” στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Για την ακρίβεια, το ένα από τα 100 εντός έδρας παιχνίδια με τον Γεωργιανό προπονητή στην τεχνική ηγεσία, έγινε στο Δασάκι, λόγω τιμωρίας της έδρας της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Συμπεριλαμβάνονται φυσικά και τα παιχνίδια της πρώτης του θητείας (2004-2009) και ο εντός έδρας απολογισμός του Κετσπάγια είναι εντυπωσιακός, αφού έχει ποσοστό επιτυχίας σε αυτά τα 100 παιχνίδια, 75%, δηλαδή κέρδισε τα 75!

Στα υπόλοιπα 25 παιχνίδια, μέτρησε 18 ισοπαλίες και μόλις 7 ήττες, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την ολοκλήρωση και του Β΄ γύρου, σε 13 ματς στο κυανόλευκο “κάστρο”, ο απολογισμός είναι 10 νίκες, δύο ισοπαλίες με ΑΕΛ και Ομόνοια και μία ήττα από τον Απόλλωνα!

Ι.Ι.

The post Το ΚΑΣΤΡΟ του 100άρη Τιμούρ – Το εντυπωσιακό στατιστικό στο «Παπαδόπουλος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.