ΠΑΦΟΣ: «Φτερά» έκαναν χρήματα και χρυσαφικά από σπίτι 80χρονης

ΠΑΦΟΣ: «Φτερά» έκαναν χρήματα και χρυσαφικά από σπίτι 80χρονης

Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρήματα και χρυσαφικά διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το Σάββατο από ιδιοκτήτρια κατοικίας, ηλικίας 80 ετών, μόνιμη κάτοικο Πάφου, ότι άγνωστοι μεταξύ των ημερομηνιών 19 με 20 Φεβρουαρίου διέρρηξαν την κατοικία της που βρίσκεται στην Τάλα  και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα κοσμήματα άγνωστη αξίας μέχρι στιγμής. 

Ανάμεσα στα κοσμήματα περιλαμβάνονταν ρολόγια αντρικά και γυναικεία.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και όπως διαφάνηκε η είσοδος επιτεύχθηκε, αφού παραβιάστηκε η συρόμενη μπαλκονόπορτα του κυρίως υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο.

Από τη σκηνή η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE