ΠΑΦΟΣ: «Φτερά» έκαναν χρήματα και χρυσαφικά από σπίτι 80χρονης

ΠΑΦΟΣ: «Φτερά» έκαναν χρήματα και χρυσαφικά από σπίτι 80χρονης

Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρήματα και χρυσαφικά διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το Σάββατο από ιδιοκτήτρια κατοικίας, ηλικίας 80 ετών, μόνιμη κάτοικο Πάφου, ότι άγνωστοι μεταξύ των ημερομηνιών 19 με 20 Φεβρουαρίου διέρρηξαν την κατοικία της που βρίσκεται στην Τάλα  και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα κοσμήματα άγνωστη αξίας μέχρι στιγμής. 

Ανάμεσα στα κοσμήματα περιλαμβάνονταν ρολόγια αντρικά και γυναικεία.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και όπως διαφάνηκε η είσοδος επιτεύχθηκε, αφού παραβιάστηκε η συρόμενη μπαλκονόπορτα του κυρίως υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο.

Από τη σκηνή η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE