ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Δεν οδηγούσε, πετούσε 40χρονος οδηγός- Συνελήφθη από την Αστυνομία

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Δεν οδηγούσε, πετούσε 40χρονος οδηγός- Συνελήφθη από την Αστυνομία

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος. 

Ο 27χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 82μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Το όχημα του 27χρονου κατακρατήθηκε, ενώ ο ίδιος καταγγέλθηκε και για παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Επίσης, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν σήμερα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 197 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 40χρονος οδηγός του οχήματος, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπερβολικής ταχύτητας και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.