Η κυρία Ντάρμπισαϊαρ πεθύμησε… Κύπρο και Ομόνοια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η κυρία Ντάρμπισαϊαρ πεθύμησε… Κύπρο και Ομόνοια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, μπορεί το καλοκαίρι να έφυγε από την Ομόνοια για να μετακομίσει στην Αυστραλία και τη Μακάρθουρ, ωστόσο, σε αυτόν αλλά και στην οικογένεια του, λείπει η Κύπρος.

Η σύζυγος του Άγγλου επιθετικού, Μελίσα, σε ερωτήσεις που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με το αν πεθύμησαν την Κύπρο και το τριφύλλι, απάντησε καταφατικά, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Μόνο Ομόνοια», δημοσιεύοντας είτε φωτογραφίες του Ματ με τη φανέλα των πρασίνων, είτε από την κερκίδα της ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

The post Η κυρία Ντάρμπισαϊαρ πεθύμησε… Κύπρο και Ομόνοια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE