ΚΡΗΤΗ: Σοβαρό τροχαίο για 13χρονη που οδηγούσε δίκυκλο- Είχε καταναλώσει αλκοολ η ανήλικη

ΚΡΗΤΗ: Σοβαρό τροχαίο για 13χρονη που οδηγούσε δίκυκλο- Είχε καταναλώσει αλκοολ η ανήλικη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πρωταγωνιστή ένα ανήλικο κορίτσι, σημειώθηκε χθες το βράδυ στους Βώρους του Δήμου Φαιστού, στη Μεσαρά Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr , η μόλις 13 χρονών κοπέλα, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσε με το μηχανάκι που οδηγούσε πάνω σε  αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η 13χρονη, μεταφέρθηκε αρχικά για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE