Κύπρος – Κορωνοϊος: Κανένας θάνατος και 107 νέα κρούσματα

Κύπρος – Κορωνοϊος: Κανένας θάνατος και 107 νέα κρούσματα

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 21 Φεβρουαρίου 2021:

–       Δεν καταγράφηκαν σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 229.

–       81 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 24 σε σοβαρή κατάσταση.

–       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 35,028 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

–       107 (ποσοστό θετικότητας: 0,31%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 33,260.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post Κύπρος – Κορωνοϊος: Κανένας θάνατος και 107 νέα κρούσματα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.