Λεμεσός: Ανοιχτή καφετέρια με θαμώνας που έβλεπαν ποδόσφαιρο - Πρόστιμο σε όλους

Λεμεσός: Ανοιχτή καφετέρια με θαμώνας που έβλεπαν ποδόσφαιρο - Πρόστιμο σε όλους

Κανονικά και με θαμώνες, που έβλεπαν ποδόσφαιρο, λειτούργησε το απόγευμα καφέ στη Λεμεσό.

Τόσο ο ιδιοκτήτης του καφέ, όσο και οι θαμώνες καταγγέλθηκαν από την αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν στη διάρκεια ελέγχων που γίνονται από την αστυνομία, στα πλαίσια της προσπάθειας για αντιμετώπιση της πανδημίας, διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένο καφέ στη Λεμεσό λειτουργούσε κανονικά με την παρουσία θαμώνων που έβλεπαν ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, καταγγέλθηκαν τόσο ο υπεύθυνος όσο και οι θαμώνες. Ο υπεύθυνος του καφέ πήρε εξώδικό ύψους 750 ευρώ και δώδεκα θαμώνες, εξώδικα των 300 ευρώ έκαστος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων. Την ίδια ώρα, η Άμεση Δημοκρατία αναδεικνύεται στον μεγάλο άγνωστο της εξίσωσης, με τις τέσσερις έδρες της να έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν, όχι μόνο τον νικητή της αναμέτρησης, αλλά και τις πολιτικές ισορροπίες, που θα διαμορφωθούν τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE