ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετράκη: «Κάναμε ένα παιχνίδι καλό και είμαστε η Μπαρτσελόνα – Και η Ομόνοια πριν 4-5 μήνες είχε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πετράκη: «Κάναμε ένα παιχνίδι καλό και είμαστε η Μπαρτσελόνα – Και η Ομόνοια πριν 4-5 μήνες είχε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκη, με το πέρας του νικηφόρου αγώνα επί της ΕΝΠαραλιμνίου, είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη: 

Για το παιχνίδι: «Κάναμε μια πάρα πολύ σπουδαία, σημαντική και δύσκολη νίκη. Θέλω να πω ένα μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια και την πολύ καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε μια από τις πιο πειστικές εμφανίσεις με μια ομάδα που έπαιζε πίσω. Φτιάξαμε αρκετές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να κάνουμε γκολ. Οι παίκτες αξίζουν πραγματικά μπράβο. Το παιχνίδι τέλειωσε για εμάς, από αύριο το μυαλό μας είναι στα πλέιοφς».

Ξεκινάτε εκτός έδρας με την Ανόρθωση. Που θεωρείτε ότι μπορεί να κριθεί το παιχνίδι; «Εγώ είμαι πρώτη χρονιά στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο με οποιαδήποτε αντίπαλο, πόσο μάλλον τώρα στα πλέιοφ που είναι οι έξι καλύτερες. Όλα τα παιχνίδια θα έχουν ψηλό βαθμό δυσκολίας. Με ηρεμία θα δούμε ένα ένα τα παιχνίδια και θα δουλέψουμε σκληρά».

Απόψε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο μεσοεπιθετικά φαινόταν να υπήρχε κάποιο μπέρδεμα ανάμεσα στους παίκτες… «Μην ξεχνάτε πως η ομάδα μας έχει αρκετά χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα. Υπάρχει μια συσσωρευμένη πίεση. Δημιουργεί μια πίεση σε αυτούς που καλούνται να βγάλουν τα κάστανα απ’ την φωτιά, δηλαδή τους παίκτες. Όντως είχαμε κάποιες βεβιασμένες προσπάθειες».

Αυτό που είπατε για συσσωρευμένη πίεση δεν είναι δικαιολογία, πάντα υπάρχει πίεση σε ομάδες που διεκδικούν τρόπαια. Εδώ και δυο μήνες δεν μπόρεσε να κολλήσει δυο σερί νίκες ο Απόλλωνας, που οφείλεται κατά τη γνώμη σας; «Σε αυτή την πίεση που είναι δεδομένη γιατί η ομάδα είναι μεγάλη, έρχεται ενισχυτικά η αγωνία αυτού που προσπαθεί χρόνια να κερδίσει κάτι. Όλες οι ομάδες έχουν πίεση, όλες θα έχουν στόχο το πρωτάθλημα εκτός απ’ τον Ολυμπιακό. Η βαθμολογική συγκομιδή μας αδικεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με βάση την εικόνα μας όσο είμαι εδώ. Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο… Δικαιούμαστε περισσότερα πράγματα. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες γιατί μπορεί να συνέβη αυτό. Σε συνδυασμό και με τα αγωνιστικά προβλήματα, μας έχει δυσκολέψει να κάνουμε σερί. Αυτό δεν αλλάζει όμως αυτό που πραγματικά πιστεύω εγώ και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Ο κόσμος του Απόλλωνα δεν θέλει απολογισμό, θέλει τον τίτλο πάση θυσία… «Εγώ στη ζωή μου δεν κρίνω από τις στιγμές, κρίνω στον χρόνο. Μια κακή στιγμή, μια κακή εμφάνιση δεν μου επηρεάζει την άποψη. Εμένα δεν μου αρέσει να λέω ‘θα’. Εσείς πιστεύετε ότι δεν ξέρω ποιος είναι ο στόχος;».

Φαίνεται ότι δεν γίνεται δουλειά στο γκολ… «Και τα γκολ που έβαλαν οι πρώτοι σκόρερ, έγιναν χωρίς δουλειά; Δηλαδή τις προηγούμενες μέρες δούλεψαν και τώρα δεν δουλεύουνε; Θα πρέπει να ξέρετε ότι στο ποδόσφαιρο παγκοσμίως, όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται. Αυτό δεν αφορά παίκτες μικρού ή μεγάλου επιπέδου, αφορά όλους τους παίκτες. Σε αυτό δεν μπορεί καμία ομάδα να είναι εξαίρεση, ούτε η δική μου. Εγώ αρνούμαι να μηδενίζω και να κρίνω από την στιγμή. Εγώ ξέρω ότι θα έρχονται και κακές στιγμές, δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα. Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε τους παίκτες. Όχι κάναμε ένα παιχνίδι καλό και είμαστε η Μπαρτσελόνα και μετά κάνουμε ένα παιχνίδι κακό και δεν αξίζουμε. Εγώ το πιστεύω, έχω πίστη… Το πρωτάθλημα ένας θα το πάρει. Και η Ομόνοια πριν 4-5 μήνες είχε συνεχόμενα κακά αποτελέσματα όμως δεν έχασαν την πίστη και την αυτοπεποίθηση».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο κόουτς του Απόλλωνα:

The post Πετράκη: «Κάναμε ένα παιχνίδι καλό και είμαστε η Μπαρτσελόνα – Και η Ομόνοια πριν 4-5 μήνες είχε…» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top