Αναστάτωση με έκρηξη στη Λεμεσό - Στόχος 40χρονος δικηγόρος

Αναστάτωση με έκρηξη στη Λεμεσό - Στόχος 40χρονος δικηγόρος

Στόχος εγκληματικών στοιχείων ήταν όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία 40χρονου, στην περιοχή Εκάλης Λεμεσού.

Η εκκωφαντική έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα, αναστατώνοντας τους κατοίκους, ενώ στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας κατέσβησαν τη φωτιά που ξέσπασε και κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της μέρας άρχισαν εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού. Θραύσματα προκάλεσαν ζημιές σε τζάμια γειτονικής κατοικίας.
 
Το όχημα, που ανήκει στον πεθερό του 40χρονου, οδηγείτο από τον ίδιο το τελευταίο διάστημα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν διακριβωθεί τα κίνητρα και ο στόχος των δραστών.
 
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.   
 
ΚΥΠΕ

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.