Αναστάτωση με έκρηξη στη Λεμεσό - Στόχος 40χρονος δικηγόρος

Αναστάτωση με έκρηξη στη Λεμεσό - Στόχος 40χρονος δικηγόρος

Στόχος εγκληματικών στοιχείων ήταν όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία 40χρονου, στην περιοχή Εκάλης Λεμεσού.

Η εκκωφαντική έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα, αναστατώνοντας τους κατοίκους, ενώ στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας κατέσβησαν τη φωτιά που ξέσπασε και κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της μέρας άρχισαν εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού. Θραύσματα προκάλεσαν ζημιές σε τζάμια γειτονικής κατοικίας.
 
Το όχημα, που ανήκει στον πεθερό του 40χρονου, οδηγείτο από τον ίδιο το τελευταίο διάστημα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν διακριβωθεί τα κίνητρα και ο στόχος των δραστών.
 
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.   
 
ΚΥΠΕ

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE