Στον Εισαγγελέα ο Μπιμπίλας για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης

Στον Εισαγγελέα ο Μπιμπίλας για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης

Στον Εισαγγελέα Αθηνών καταθέτει, σήμερα, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας για τις υποθέσεις των καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

Η κατάθεση του κ. Μπιμπίλα, που είχε προγραμματιστεί πριν από την κατάθεση της δεύτερης μήνυσης κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, την Παρασκευή, στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο αναμένεται να διευρύνει την έρευνα των δικαστικών Αρχών για σοβαρά περαστικά σεξουαλικής κακοποίησης με δράστες ανθρώπους του θεάτρου.

Ο κ. Μπιμπίλας αναμένεται να καταθέσει τόσο για την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου καλλιτέχνη όσο και για όσες από τις υποθέσεις που καταγράφηκαν στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου αφορούν ιδιαίτερα «βαριά» περιστατικά βίας.
 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το υλικό που θα παραδώσει ο κ. Μπιμπίλας από τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στο ΣΕΗ, θα είναι η αφετηρία για τις επόμενες ενέργειες των εισαγγελικών λειτουργών που ουσιαστικά θα εκκινήσουν παράλληλες έρευνες
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE