Εισαγγελική έρευνα στην Ελλάδα για εμπλοκή δομών ανήλικων προσφύγων σε μαθήματα στο θέατρο του Δ. Λιγνάδη

Εισαγγελική έρευνα στην Ελλάδα για εμπλοκή δομών ανήλικων προσφύγων σε μαθήματα στο θέατρο του Δ. Λιγνάδη

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί η βασιμότητα δημοσιευμάτων για εμπλοκή τουλάχιστον τριών δομών ανήλικων προσφύγων που μετείχαν σε μαθήματα στο θέατρό του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Εισαγγελία παρενέβη αυτεπαγγέλτως, μετά τα σχετικά δημοσιεύματα ενώ σήμερα, η Ειδική Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ζητώντας τη διερεύνηση όσων είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διευθυντής του Εθνικούς Θεάτρου Ελλάδας, κρατείται στην ΓΑΔΑ, μέχρι την Τετάρτη όταν και έχει οριστεί η ακρόαση της απολογίας του σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE