Εισαγγελική έρευνα στην Ελλάδα για εμπλοκή δομών ανήλικων προσφύγων σε μαθήματα στο θέατρο του Δ. Λιγνάδη

Εισαγγελική έρευνα στην Ελλάδα για εμπλοκή δομών ανήλικων προσφύγων σε μαθήματα στο θέατρο του Δ. Λιγνάδη

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί η βασιμότητα δημοσιευμάτων για εμπλοκή τουλάχιστον τριών δομών ανήλικων προσφύγων που μετείχαν σε μαθήματα στο θέατρό του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Εισαγγελία παρενέβη αυτεπαγγέλτως, μετά τα σχετικά δημοσιεύματα ενώ σήμερα, η Ειδική Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ζητώντας τη διερεύνηση όσων είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διευθυντής του Εθνικούς Θεάτρου Ελλάδας, κρατείται στην ΓΑΔΑ, μέχρι την Τετάρτη όταν και έχει οριστεί η ακρόαση της απολογίας του σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.