για την χθεσινή δήλωση του Φανούρη Κωνσταντίνου, στο κανάλι της Cytavision, ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα προπονητή. " /> για την χθεσινή δήλωση του Φανούρη Κωνσταντίνου, στο κανάλι της Cytavision, ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα προπονητή. "/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Στα ραδιόφωνα το «ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ» ο Φανούρης!

22.02.2021
00:00
Αθλητικά

Έγραψα μερικές σκέψεις το πρωί, για την χθεσινή δήλωση του Φανούρη Κωνσταντίνου, στο κανάλι της Cytavision, ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα προπονητή.

Προσπάθησα μάλιστα να κατανοήσω τη συγκεκριμένη κίνηση τακτικής, επειδή έγινε πριν αρχίσει ο αγώνας με την ΕΝΠ.

Ομολογώ, ότι με τις δημόσιες τοποθετήσεις που έκανε την τελευταία ώρα, σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ο φίλος μου ο Φανούρης, πραγματικά το «έχει τερματίσει» (είναι μια φράση που «φοριέται» πολύ τους τελευταίους μήνες).

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ των αδελφών Λοττίδη, δήλωσε πως «Δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε σκέψη για απομάκρυνση του κ. Πετράκη», ενώ λίγη ώρα αργότερα στον Super Sport Fm του Χάσικου, διαφοροποίησε ελαφρώς τα λόγια του, αναφέροντας ότι «δεν υπήρξε ποτέ αρνητική σκέψη για τον προπονητή μας».

Λίγο-πολύ μας είπε, ότι όσοι έγραψαν αμέσως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ, ότι έπαιξε θέμα αποδέσμευσης Πετράκη, θα μπορούσαν να κάμουν καριέρα ως συγγραφείς παραμυθιών.

Π.Χ. 

The post Στα ραδιόφωνα το «ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ» ο Φανούρης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com