Στα ραδιόφωνα το «ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ» ο Φανούρης!

Στα ραδιόφωνα το «ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ» ο Φανούρης!

Έγραψα μερικές σκέψεις το πρωί, για την χθεσινή δήλωση του Φανούρη Κωνσταντίνου, στο κανάλι της Cytavision, ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα προπονητή.

Προσπάθησα μάλιστα να κατανοήσω τη συγκεκριμένη κίνηση τακτικής, επειδή έγινε πριν αρχίσει ο αγώνας με την ΕΝΠ.

Ομολογώ, ότι με τις δημόσιες τοποθετήσεις που έκανε την τελευταία ώρα, σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ο φίλος μου ο Φανούρης, πραγματικά το «έχει τερματίσει» (είναι μια φράση που «φοριέται» πολύ τους τελευταίους μήνες).

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ των αδελφών Λοττίδη, δήλωσε πως «Δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε σκέψη για απομάκρυνση του κ. Πετράκη», ενώ λίγη ώρα αργότερα στον Super Sport Fm του Χάσικου, διαφοροποίησε ελαφρώς τα λόγια του, αναφέροντας ότι «δεν υπήρξε ποτέ αρνητική σκέψη για τον προπονητή μας».

Λίγο-πολύ μας είπε, ότι όσοι έγραψαν αμέσως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ, ότι έπαιξε θέμα αποδέσμευσης Πετράκη, θα μπορούσαν να κάμουν καριέρα ως συγγραφείς παραμυθιών.

Π.Χ. 

The post Στα ραδιόφωνα το «ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ» ο Φανούρης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE