ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψηφιακές διαλέξεις για έρευνα και καινοτομία μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ

Ψηφιακές διαλέξεις για έρευνα και καινοτομία μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ

Eκπρόσωποι του τομέα της Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της εμπειρογνωμοσύνης του Ισραήλ, μέσω μιας σειράς ψηφιακών διαλέξεων που πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο.


Σύμφωνα με ανακοίνωση, πέραν των 30 εκπροσώπων παρακολούθησαν τις διαλέξεις και είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί ένα σύγχρονο οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας.

Όπως αναφέρεται, διακεκριμένοι Ισραηλινοί ομιλητές παρουσίασαν θέματα που σχετίζονται με την υποστήριξη δομών καινοτομίας, καθώς και βέλτιστες πρακτικές για την προσέλκυση επενδύσεων υψηλού κινδύνου, αλλά και τρόπους ανάπτυξης και εφαρμογής πρωτοποριακών μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας. Οι διαλέξεις ήταν διαδραστικές, με τους συμμετέχοντες να συμμετέχουν σε εποικοδομητικές συζητήσεις και να ανταλλάσσουν απόψεις και ιδέες.

Τα έξι διαδικτυακά εργαστήρια, με τίτλο «Εκπαίδευση των Εκπαιδευτών: Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα για την Κύπρο», διοργανώθηκαν από τον Επικεφαλής Επιστήμονα Έρευνας και Καινοτομίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρ. Νικόλα Μαστρογιαννόπουλο, και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας σε συνεργασία με το MASHAV, τον Οργανισμό Διεθνούς Συνεργασίας για την Ανάπτυξη του Ισραήλ, το Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Golda Meir MASHAV - Carmel και το τμήμα οικονομικών υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top