Με δηλώσεις και ανακοινώσεις κλείνουν ραντεβού ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για το κυπριακό. "/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Α. Νεοφύτου - Α. Κυπριανού: Κλείνουν ραντεβού με δηλώσεις και ανακοινώσεις

22.02.2021
16:00
Πολιτική

Με δηλώσεις και ανακοινώσεις κλείνουν ραντεβού ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για το κυπριακό. 

Έπειτα από δηλώσεις του προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Νεοφύτου πως θέλει να στείλει πρόσκληση και να κάνει έκκληση προς στη ηγεσία του ΑΚΕΛ «να συναντηθούμε σύντομα, να μιλήσουμε για το μέλλον του τόπου, γιατί εθνική προτεραιότητα είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να απαλλαχτούμε από την τουρκική κατοχή» το ΑΚΕΛ απαντά "με τον ίδιο τρόπο". 

"Του απαντώ με τον ίδιο τρόπο λέγοντας το αυτονόητο. Το ΑΚΕΛ ουδέποτε αρνήθηκε να συναντηθεί με τον οποιοδήποτε με στόχο να προωθήσει τα εθνικά συμφέροντα.", ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ. 

Αυτούσια  ανακοίνωση του Α. Κυπριανού

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ επέλεξε να καλέσει το ΑΚΕΛ σε συνάντηση με δήλωση του στα ΜΜΕ. Εκπληκτικός τρόπος πρόσκλησης αν ο στόχος είναι η συνεννόηση για τα εθνικά θέματα και όχι για επικοινωνιακούς σκοπούς.

Του απαντώ με τον ίδιο τρόπο λέγοντας το αυτονόητο. Το ΑΚΕΛ ουδέποτε αρνήθηκε να συναντηθεί με τον οποιοδήποτε με στόχο να προωθήσει τα εθνικά συμφέροντα. Φτάνει αυτός να είναι ειλικρινής και συνεπής. Να μην καθοδηγείται από ευκαιριακές ή επικοινωνιακές ανάγκες.

Λέγοντας αυτά παραμένουμε στη διάθεση του Προέδρου του ΔΗΣΥ. Ξέρει πως να επικοινωνήσει μαζί μας για να διευθετηθεί μια συνάντηση.