Α. Νεοφύτου - Α. Κυπριανού: Κλείνουν ραντεβού με δηλώσεις και ανακοινώσεις

Α. Νεοφύτου - Α. Κυπριανού: Κλείνουν ραντεβού με δηλώσεις και ανακοινώσεις

Με δηλώσεις και ανακοινώσεις κλείνουν ραντεβού ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για το κυπριακό. 

Έπειτα από δηλώσεις του προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Νεοφύτου πως θέλει να στείλει πρόσκληση και να κάνει έκκληση προς στη ηγεσία του ΑΚΕΛ «να συναντηθούμε σύντομα, να μιλήσουμε για το μέλλον του τόπου, γιατί εθνική προτεραιότητα είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να απαλλαχτούμε από την τουρκική κατοχή» το ΑΚΕΛ απαντά "με τον ίδιο τρόπο". 

"Του απαντώ με τον ίδιο τρόπο λέγοντας το αυτονόητο. Το ΑΚΕΛ ουδέποτε αρνήθηκε να συναντηθεί με τον οποιοδήποτε με στόχο να προωθήσει τα εθνικά συμφέροντα.", ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ. 

Αυτούσια  ανακοίνωση του Α. Κυπριανού

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ επέλεξε να καλέσει το ΑΚΕΛ σε συνάντηση με δήλωση του στα ΜΜΕ. Εκπληκτικός τρόπος πρόσκλησης αν ο στόχος είναι η συνεννόηση για τα εθνικά θέματα και όχι για επικοινωνιακούς σκοπούς.

Του απαντώ με τον ίδιο τρόπο λέγοντας το αυτονόητο. Το ΑΚΕΛ ουδέποτε αρνήθηκε να συναντηθεί με τον οποιοδήποτε με στόχο να προωθήσει τα εθνικά συμφέροντα. Φτάνει αυτός να είναι ειλικρινής και συνεπής. Να μην καθοδηγείται από ευκαιριακές ή επικοινωνιακές ανάγκες.

Λέγοντας αυτά παραμένουμε στη διάθεση του Προέδρου του ΔΗΣΥ. Ξέρει πως να επικοινωνήσει μαζί μας για να διευθετηθεί μια συνάντηση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE