ΚΥΠΡΟΣ

Π. Προδρόμου: Κανονικά οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Π. Προδρόμου: Κανονικά οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Κανονικά θα διεξαχθούν και φέτος οι Παγκύπριες Εξετάσεις διβεβαίωσε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, "στη βάση της διδασκαλίας που έγινε". 

«Όπως έγιναν την προηγούμενη σχολική χρονιά με επιτυχία οι Παγκύπριες Εξετάσεις έτσι θα γίνουν και φέτος. Έχουμε υπογραμμίσει ότι για το Υπουργείο Παιδείας δεν είναι αυτοσκοπός να βάλουμε στόχους ανέφικτους. Στη βάση της διδασκαλίας που έγινε, λαμβάνοντας υπόψη ότι ένα μέρος, που ποικίλει από σχολείο σε σχολείο, καλύφθηκε με εξ αποστάσεως εκπαίδευση και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μήνες Απρίλιος και Μάιος προσφέρονται για επαναλήψεις και εμπέδωση, θα κρίνουμε, κατόπιν εισηγήσεων που θα έχουμε από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και τις επιθεωρήσεις των σχολείων τι είναι εκείνο που θα πρέπει να εξεταστεί.

Υπενθυμίζω ότι την προηγούμενη σχολική χρονιά έχοντας φτάσει τουλάχιστον στα 2/3 είχαμε θεωρήσει ότι είναι μια ικανοποιητική επίδοση και έκλεισε η σχολική χρονιά ομαλά. Άρα λοιπόν να μην υπάρχει αγωνία. Οι μαθητές και μαθήτριες σύντομα θα γνωρίζουν, θα ήταν νομίζω επιπόλαιο να προτρέχαμε και να είχαμε κάνει ανακοινώσεις πριν ένα ή δυο μήνες. Πρέπει έχουμε μια συνολική εικόνα για το πώς εξελίσσεται η σχολική χρονιά. Σύντομα και αρκετά πριν τις εξετάσεις θα γνωρίζουν τι είναι αυτό που θα ισχύσει».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top