ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Είδαμε φάση με Λέζιακς! Αυτά τα σφυρίγματα θα κρίνουν πρωταθλητή» – Τι είπε για ΦΑΒΟΡΙ τίτλου και εάν θα μείνει ο Πετράκη

«Είδαμε φάση με Λέζιακς! Αυτά τα σφυρίγματα θα κρίνουν πρωταθλητή» – Τι είπε για ΦΑΒΟΡΙ τίτλου και εάν θα μείνει ο Πετράκη

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε νέες δηλώσεις που παραχώρησε τη Δευτέρα (22-02-2021), αυτή τη φορά στον «Active» χαρακτήρισε τη χθεσινή νίκη της Λεμεσιανής ομάδας επί της ΕΝΠαραλιμνίου «Ζόρικη λόγω του VAR».

Ερωτηθείς για το εάν ήταν χέρι του Ρομπέρζ αυτό που είδε το VAR και δόθηκε από τον ρεφ του χθεσινού αγώνα, ο Φανούριος Κωνσταντίνου απάντησε με… παράδειγμα παρόμοια φάση στο 20΄ του αγώνα με τον Πανός, όπου δεν έγινε χρήση του VAR.

«Χωρίς να αποτελεί σε καμία περίπτωση μομφή, είδαμε τη φάση του Σαββάτου με τον Λέζιακς. Γιατί εκείνο να θεωρηθεί ακούσιο και το δικό μας εκούσιο. Μόνοι μας κάνουμε τα πράγματα δύσκολα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βλέπουμε ότι το VAR χρησιμοποιείται σχεδόν αψεγάδιαστα, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ άγγιξε η μπάλα το χέρι δίνεται πέναλτι για να τελειώσει η ιστορία με τη συζήτηση αν ήταν σκόπιμο ή όχι. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και αυτά τα σφυρίγματα θα κρίνουν τον πρωταθλητή», επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα.

Σε ότι αφορά τη μάχη του τίτλου και εάν υπάρχει φαβορί τώρα που ξεκινάει η β΄ φάση ανέφερε «Ο καλύτερος ψυχολογικά και αυτός που θα βρεθεί αγωνιστικά στην καλύτερη κατάσταση, θα πάρει το πρωτάθλημα».

Για την έλλειψη σταθερότητας από τις ομάδες επισήμανε «Είναι σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζουν όλες οι ομάδες, γι’ αυτό και καμιά δεν έχει ξεφύγει στην κορυφή».

Για τη δήλωση του ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα Πετράκη υπογράμμισε «Ποτέ δεν είπαμε εμείς πως υπάρχει θέμα προπονητή. Αλλάξαμε πολλές φορές προπονητή στα μέσα της περιόδου, δεν θα φοβόμασταν να πούμε ότι υπήρχε θέμα».

Ερωτηθείς εάν έχει πάρει… κίτρινες κάρτες ο Κρητικός κόουτς και κινδυνεύει να φάει κόκκινη απάντησε «Δεν είμαστε κακουργιοδικείο να βάζουμε ποινές».

Κατά το πόσο θα παραμείνει μέχρι τέλος της σεζόν ο Πετράκη παρατήρησε «Αυτή τη στιγμή σας λέω πως θα είναι, αλλά υπάρχει προπονητής σε κάποια από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο που έχει σίγουρη τη θέση του;».

Διαβάστε επίσης: 

Στα ραδιόφωνα το «ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ» ο Φανούρης!

Φανούριος: «Ποτέ δεν υπήρξε θέμα απομάκρυνσης Πετράκη-Δεν είναι ευθύνη μόνο ενός ανθρώπου»

The post «Είδαμε φάση με Λέζιακς! Αυτά τα σφυρίγματα θα κρίνουν πρωταθλητή» – Τι είπε για ΦΑΒΟΡΙ τίτλου και εάν θα μείνει ο Πετράκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top