«Γούσταρε» την αλλαγή της Δρ. Πανά ο Νικήτας και της το είπε: «Πολύ καλύτερη, πολύ καλή επιλογή, μπράβο»

«Γούσταρε» την αλλαγή της Δρ. Πανά ο Νικήτας και της το είπε: «Πολύ καλύτερη, πολύ καλή επιλογή, μπράβο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 22/2 η Δρ. Ζωή-Δωροθέα Πανά,  ώστε να συζητήσει με τον συνάδελφο το πλάνο αποκλιμάκωσης των μέτρων και τον σχεδιασμό από πλευράς των ειδικών.

Βέβαια, πριν να μπουν στο «ζουμί» της συζήτησης ο Νικήτας Κυριάκου, παρατήρησε την αλλαγή στην εικόνα της κάμερας από τον προσωπικό υπολογιστή της κ. Πανά γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο μιας και όντως η βελτίωση ήταν μεγάλη στην ποιότητα.

Από την πλευρά της η Δρ. Πανά, γελώντας παραδέχτηκε ότι έχει αγοράσει καινούργιο λαπτοπ με τους δύο τους να χαμογελάνε και τον παρουσιαστή να προσθέτει: «Πολύ καλύτερη, πολύ καλή επιλογή, πολύ καλή αγορά, μπράβο»

PARA-ΤΗΕΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.