«Γούσταρε» την αλλαγή της Δρ. Πανά ο Νικήτας και της το είπε: «Πολύ καλύτερη, πολύ καλή επιλογή, μπράβο»

«Γούσταρε» την αλλαγή της Δρ. Πανά ο Νικήτας και της το είπε: «Πολύ καλύτερη, πολύ καλή επιλογή, μπράβο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 22/2 η Δρ. Ζωή-Δωροθέα Πανά,  ώστε να συζητήσει με τον συνάδελφο το πλάνο αποκλιμάκωσης των μέτρων και τον σχεδιασμό από πλευράς των ειδικών.

Βέβαια, πριν να μπουν στο «ζουμί» της συζήτησης ο Νικήτας Κυριάκου, παρατήρησε την αλλαγή στην εικόνα της κάμερας από τον προσωπικό υπολογιστή της κ. Πανά γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο μιας και όντως η βελτίωση ήταν μεγάλη στην ποιότητα.

Από την πλευρά της η Δρ. Πανά, γελώντας παραδέχτηκε ότι έχει αγοράσει καινούργιο λαπτοπ με τους δύο τους να χαμογελάνε και τον παρουσιαστή να προσθέτει: «Πολύ καλύτερη, πολύ καλή επιλογή, πολύ καλή αγορά, μπράβο»

PARA-ΤΗΕΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.