Λάρνακα: Ετρεχε η πυροσβεστική να προλάβει τα χειρότερα - Οχήματα στις φλόγες

Λάρνακα: Ετρεχε η πυροσβεστική να προλάβει τα χειρότερα - Οχήματα στις φλόγες

Η ώρα 03.56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο μηχανοκίνητα οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (γκαράζ) στην οδό Καλύμνου στην Λάρνακα (περιοχή Φανερωμένης).

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και μη πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.42.

Από την πυρκαγιά στα δύο οχήματα αναφλέγηκαν δοχεία φύλαξης πετρελαίου και υδραυλικού λαδιού τα οποία ο ιδιοκτήτης αποθήκευε εντός του χώρου στάθμευσης με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί στην διώροφη οικία του ιδιοκτήτη και να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές.

Επίσης λόγο του κατηφορικού ανάγλυφου της περιοχής, τα πετρελαιοειδή κύλησαν φλεγόμενα στον δρόμο με αποτέλεσμα να αναφλέγουν ακόμα τέσσερα οχήματα (κάποια με εκτεταμένες ζημιές και κάποια ποιο ελαφριές), τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα, τα τρία στην οδό Καλύμνου και το ένα στην οδό Αγίου Γεωργίου Μακρή (παράδρομος).

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Σάββα Αγγελίδη: Τα όποια θέματα πρέπει να επιλυθούν μεταξύ ανεξάρτητων θεσμών - «Αναμενόμενη η κριτική των κομμάτων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Σάββα Αγγελίδη: Τα όποια θέματα πρέπει να επιλυθούν μεταξύ ανεξάρτητων θεσμών - «Αναμενόμενη η κριτική των κομμάτων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα περί παραίτησης του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, διευκρινίζοντας ότι δεν υπέβαλε ο ίδιος παραίτηση, παρά τις σχετικές φήμες.

BEST OF TOTHEMAONLINE