Λάρνακα: Ετρεχε η πυροσβεστική να προλάβει τα χειρότερα - Οχήματα στις φλόγες

Λάρνακα: Ετρεχε η πυροσβεστική να προλάβει τα χειρότερα - Οχήματα στις φλόγες

Η ώρα 03.56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο μηχανοκίνητα οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (γκαράζ) στην οδό Καλύμνου στην Λάρνακα (περιοχή Φανερωμένης).

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και μη πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.42.

Από την πυρκαγιά στα δύο οχήματα αναφλέγηκαν δοχεία φύλαξης πετρελαίου και υδραυλικού λαδιού τα οποία ο ιδιοκτήτης αποθήκευε εντός του χώρου στάθμευσης με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί στην διώροφη οικία του ιδιοκτήτη και να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές.

Επίσης λόγο του κατηφορικού ανάγλυφου της περιοχής, τα πετρελαιοειδή κύλησαν φλεγόμενα στον δρόμο με αποτέλεσμα να αναφλέγουν ακόμα τέσσερα οχήματα (κάποια με εκτεταμένες ζημιές και κάποια ποιο ελαφριές), τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα, τα τρία στην οδό Καλύμνου και το ένα στην οδό Αγίου Γεωργίου Μακρή (παράδρομος).

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE