ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα “ΠΡΑΓΜΑ” πρέπει να αλλάξει ο Στηβ…

Ένα “ΠΡΑΓΜΑ” πρέπει να αλλάξει ο Στηβ…

Τα γράφαμε και τις προάλλες, ότι τις τελευταίες εβδομάδες που δόθηκαν τα ηνία στον Στηβ Κωνσταντινίδη, παρατηρείται μια αλλαγή στη νοοτροπία της ομάδας της Πάφου. 

Τερμάτισε πρώτη στον κάτω όμιλο, δεν νομίζουμε ότι οι ξένοι διαχειριστές/ιδιοκτήτες, είναι ικανοποιημένοι. Ρίχνοντας μπόλικο χρήμα, ανέμεναν τουλάχιστον ότι η ομάδα θα ήταν στο πρώτο γκρουπ.

Όμως, τα λεφτά δεν φέρνουν από μόνα τους, τις επιτυχίες και τις διακρίσεις στον αθλητισμό.

Είναι περπατημένος στο ποδόσφαιρο – σε πολλά σημεία του πλανήτη- ο Στηβ Κωνσταντινίδης, λογικά γνωρίζει ποιο είναι το σημαντικότερο “πράγμα” που χρειάζεται να αλλάξει, ούτως ώστε η ομάδα τη νέα χρονιά, να πάει πιο ψηλά.

Να καταφέρει να σφυρηλατήσει το ομαδικό πνεύμα και τη νοοτροπία του πρωταγωνιστή. Τα τελευταία δυο-τρία χρόνια, προσέλαβαν ποιοτικούς παίχτες οι Λομάκιν και Ντούμποφ, όμως κανένας προπονητής δεν πέτυχε να παρουσιάσει στο γήπεδο ομάδα συνόλου.

Υ.Γ. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Β’ γκρουπ, ξέρουν ότι πέραν από τον ΑΠΟΕΛ, ούτε η Πάφος θα κινδυνεύσει να πέσει κατηγορία.

The post Ένα “ΠΡΑΓΜΑ” πρέπει να αλλάξει ο Στηβ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top