Ένα “ΠΡΑΓΜΑ” πρέπει να αλλάξει ο Στηβ…

Ένα “ΠΡΑΓΜΑ” πρέπει να αλλάξει ο Στηβ…

Τα γράφαμε και τις προάλλες, ότι τις τελευταίες εβδομάδες που δόθηκαν τα ηνία στον Στηβ Κωνσταντινίδη, παρατηρείται μια αλλαγή στη νοοτροπία της ομάδας της Πάφου. 

Τερμάτισε πρώτη στον κάτω όμιλο, δεν νομίζουμε ότι οι ξένοι διαχειριστές/ιδιοκτήτες, είναι ικανοποιημένοι. Ρίχνοντας μπόλικο χρήμα, ανέμεναν τουλάχιστον ότι η ομάδα θα ήταν στο πρώτο γκρουπ.

Όμως, τα λεφτά δεν φέρνουν από μόνα τους, τις επιτυχίες και τις διακρίσεις στον αθλητισμό.

Είναι περπατημένος στο ποδόσφαιρο – σε πολλά σημεία του πλανήτη- ο Στηβ Κωνσταντινίδης, λογικά γνωρίζει ποιο είναι το σημαντικότερο “πράγμα” που χρειάζεται να αλλάξει, ούτως ώστε η ομάδα τη νέα χρονιά, να πάει πιο ψηλά.

Να καταφέρει να σφυρηλατήσει το ομαδικό πνεύμα και τη νοοτροπία του πρωταγωνιστή. Τα τελευταία δυο-τρία χρόνια, προσέλαβαν ποιοτικούς παίχτες οι Λομάκιν και Ντούμποφ, όμως κανένας προπονητής δεν πέτυχε να παρουσιάσει στο γήπεδο ομάδα συνόλου.

Υ.Γ. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Β’ γκρουπ, ξέρουν ότι πέραν από τον ΑΠΟΕΛ, ούτε η Πάφος θα κινδυνεύσει να πέσει κατηγορία.

The post Ένα “ΠΡΑΓΜΑ” πρέπει να αλλάξει ο Στηβ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE