ΚΥΠΡΟΣ: Βαρύς ο πέλεκυς για 20χρονο... ραλίστα! - Πετούσε με 197 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

ΚΥΠΡΟΣ: Βαρύς ο πέλεκυς για 20χρονο... ραλίστα! - Πετούσε με 197 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα χρηματικό πρόστιμο ύψους 2 χιλιάδων ευρώ, 6 βαθμούς ποινής και δύο μήνες στέρηση της άδειας, σε νεαρό ηλικίας 20 ετών ο οποίος εντοπίστηκε στις 13 Φεβρουαρίου να οδηγεί αυτοκίνητο με διπλάσια ταχύτητα από την κανονική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας παρά την Κόσιη, όχημα που οδηγούσε 20χρονος.
 
Ο νεαρός οδηγούσε με ταχύτητα 197 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Ο 20χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2 χιλιάδων ευρώ,  6 βαθμούς ποινής και δύο μήνες στέρηση της άδειας του.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE