Μπροστά ή πίσω;

Μπροστά ή πίσω;

Διάβαζα σε άλλες ιστοσελίδες ότι ο καινούργιος Ομοσπονδιακός Νίκος Κωστένογλου, αρχίζει επαφές με παίχτες (προχωρημένης ποδοσφαιρικά ηλικίας) τους οποίους είχε αποκλείσει ο προκάτοχος του.

Γίνεται λόγος για τους Παπουλή, Μαρκάσα και Σακέτι. Τον Πάρντο πως και τον ξέχασαν;

Αν καταλαβαίνω σωστά, ότι πήγε να κάμει ο Βέλγος Βάλεμ, θα κάνει το αντίθετο ο Ελλαδίτης κόουτς, που μπήκε πρόσφατα στο payroll του “παλατιού”.

Ερώτημα προς Σάββα Κωνσταντίνου: Πάει μπροστά ή πίσω η εθνική ανδρών; 

Π.Χ. 

The post Μπροστά ή πίσω; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE