Μπροστά ή πίσω;

Μπροστά ή πίσω;

Διάβαζα σε άλλες ιστοσελίδες ότι ο καινούργιος Ομοσπονδιακός Νίκος Κωστένογλου, αρχίζει επαφές με παίχτες (προχωρημένης ποδοσφαιρικά ηλικίας) τους οποίους είχε αποκλείσει ο προκάτοχος του.

Γίνεται λόγος για τους Παπουλή, Μαρκάσα και Σακέτι. Τον Πάρντο πως και τον ξέχασαν;

Αν καταλαβαίνω σωστά, ότι πήγε να κάμει ο Βέλγος Βάλεμ, θα κάνει το αντίθετο ο Ελλαδίτης κόουτς, που μπήκε πρόσφατα στο payroll του “παλατιού”.

Ερώτημα προς Σάββα Κωνσταντίνου: Πάει μπροστά ή πίσω η εθνική ανδρών; 

Π.Χ. 

The post Μπροστά ή πίσω; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE