Μπροστά ή πίσω;

Μπροστά ή πίσω;

Διάβαζα σε άλλες ιστοσελίδες ότι ο καινούργιος Ομοσπονδιακός Νίκος Κωστένογλου, αρχίζει επαφές με παίχτες (προχωρημένης ποδοσφαιρικά ηλικίας) τους οποίους είχε αποκλείσει ο προκάτοχος του.

Γίνεται λόγος για τους Παπουλή, Μαρκάσα και Σακέτι. Τον Πάρντο πως και τον ξέχασαν;

Αν καταλαβαίνω σωστά, ότι πήγε να κάμει ο Βέλγος Βάλεμ, θα κάνει το αντίθετο ο Ελλαδίτης κόουτς, που μπήκε πρόσφατα στο payroll του “παλατιού”.

Ερώτημα προς Σάββα Κωνσταντίνου: Πάει μπροστά ή πίσω η εθνική ανδρών; 

Π.Χ. 

The post Μπροστά ή πίσω; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE