Μπροστά ή πίσω;

Μπροστά ή πίσω;

Διάβαζα σε άλλες ιστοσελίδες ότι ο καινούργιος Ομοσπονδιακός Νίκος Κωστένογλου, αρχίζει επαφές με παίχτες (προχωρημένης ποδοσφαιρικά ηλικίας) τους οποίους είχε αποκλείσει ο προκάτοχος του.

Γίνεται λόγος για τους Παπουλή, Μαρκάσα και Σακέτι. Τον Πάρντο πως και τον ξέχασαν;

Αν καταλαβαίνω σωστά, ότι πήγε να κάμει ο Βέλγος Βάλεμ, θα κάνει το αντίθετο ο Ελλαδίτης κόουτς, που μπήκε πρόσφατα στο payroll του “παλατιού”.

Ερώτημα προς Σάββα Κωνσταντίνου: Πάει μπροστά ή πίσω η εθνική ανδρών; 

Π.Χ. 

The post Μπροστά ή πίσω; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.