Tα «χρυσά» γάντια του Β’ γύρου στον Λόρια – «Κέρδισε» Φαμπιανό και Γκατσέφσκι

Tα «χρυσά» γάντια του Β’ γύρου στον Λόρια – «Κέρδισε» Φαμπιανό και Γκατσέφσκι

Με οκτώ (8) αγώνες απαραβίαστης εστίας από τους 13 αγώνες, ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Giorgi Loria, είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Golden Gloves για τον B’ Γύρο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος 2020/21.

Στη δεύτερη θέση ακολουθούν ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Fabiano και τερματοφύλακας της ΕΝΠ, Filip Gachevski, με εφτά και πέντε clean sheet αντίστοιχα.

The post Tα «χρυσά» γάντια του Β’ γύρου στον Λόρια – «Κέρδισε» Φαμπιανό και Γκατσέφσκι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.