«Φτιαγμένος» για… ΑΠΟΕΛ ξανά ο Λέζιακς – Βραδινό κτύπημα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Φτιαγμένος» για… ΑΠΟΕΛ ξανά ο Λέζιακς – Βραδινό κτύπημα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ξανά τον ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά σε διπλούς αγώνες για το θεσμό του κυπέλλου, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης και ο Γιαν Λέζιακς δεν… κρατιέται.

Ο Τσέχος αμυντικός των πρασίνων, ανάρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Αύριο στις 18:30» μαζί με εικονίδια από τριφύλλια.

Η δημοσίευση του: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jan Lecjaks (@lecounn)

The post «Φτιαγμένος» για… ΑΠΟΕΛ ξανά ο Λέζιακς – Βραδινό κτύπημα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE