Ακύρωση διοργανώσεων Νέων και Νεανίδων U-19 από την UEFA

Ακύρωση διοργανώσεων Νέων και Νεανίδων U-19 από την UEFA

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση των διοργανώσεων Νέων και Νεανίδων και U-19  για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η απόφαση αυτή επηρεάζει τις Εθνικές μας ομάδες Νέων και Νεανίδων που είχαν προγραμματισμένες επίσημες υποχρεώσεις τον ερχόμενο Μάρτιο και Απρίλιο.

Η UEFA προχώρησε σε αυτή την απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν σχεδόν σε όλη την Ευρώπη ενώ παράλληλα στην ανακοίνωση της τονίζει πως, προτεραιότητα της αποτελεί η υγεία των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών και για αυτό προχώρησε στην ακύρωση των διοργανώσεων.

The post Ακύρωση διοργανώσεων Νέων και Νεανίδων U-19 από την UEFA appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE