Ακύρωση διοργανώσεων Νέων και Νεανίδων U-19 από την UEFA

Ακύρωση διοργανώσεων Νέων και Νεανίδων U-19 από την UEFA

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση των διοργανώσεων Νέων και Νεανίδων και U-19  για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η απόφαση αυτή επηρεάζει τις Εθνικές μας ομάδες Νέων και Νεανίδων που είχαν προγραμματισμένες επίσημες υποχρεώσεις τον ερχόμενο Μάρτιο και Απρίλιο.

Η UEFA προχώρησε σε αυτή την απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν σχεδόν σε όλη την Ευρώπη ενώ παράλληλα στην ανακοίνωση της τονίζει πως, προτεραιότητα της αποτελεί η υγεία των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών και για αυτό προχώρησε στην ακύρωση των διοργανώσεων.

The post Ακύρωση διοργανώσεων Νέων και Νεανίδων U-19 από την UEFA appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE