ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Υποκλίθηκε» σε Ουζουνίδη: «Έχουμε καλύτερη οργάνωση μαζί του»

«Υποκλίθηκε» σε Ουζουνίδη: «Έχουμε καλύτερη οργάνωση μαζί του»

O μέσος της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Αλεξάντρου Ματέιου έπλεξε το εγκώμιο του Μαρίνου Ουζουνίδη κάνοντας αναφορά στις πρώτες μέρες του Έλληνα τεχνικού στον ρουμανικό σύλλογο.

Η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της σε τρία ματς (2 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο) δεν έχει δεχθεί γκολ.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ φρόντισε να τροποποιήσει το σύστημα της ρουμανικής ομάδας από 4-3-3 σε 4-2-3-1.

«Έχουμε καλύτερη οργάνωση με τον Ουζουνίδη. Μας λέει να κρατήσουμε την μπάλα όσο περισσότερο γίνεται και να ανεβάζουμε τον ρυθμό», τόνισε ο 31χρόνος μέσος, Αλεξάντρου Ματέιου, ο οποίος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Κραϊόβα από το 2014 προσθέτοντας:

«Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί όταν μας παρουσιάζεται η ευκαιρία για να κλειδώσουμε ένα ματς. Όταν δεν τα καταφέρνουμε δίνουμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να μας προκαλέσει προβλήματα».

The post «Υποκλίθηκε» σε Ουζουνίδη: «Έχουμε καλύτερη οργάνωση μαζί του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top