«Υποκλίθηκε» σε Ουζουνίδη: «Έχουμε καλύτερη οργάνωση μαζί του»

«Υποκλίθηκε» σε Ουζουνίδη: «Έχουμε καλύτερη οργάνωση μαζί του»

O μέσος της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Αλεξάντρου Ματέιου έπλεξε το εγκώμιο του Μαρίνου Ουζουνίδη κάνοντας αναφορά στις πρώτες μέρες του Έλληνα τεχνικού στον ρουμανικό σύλλογο.

Η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της σε τρία ματς (2 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο) δεν έχει δεχθεί γκολ.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ φρόντισε να τροποποιήσει το σύστημα της ρουμανικής ομάδας από 4-3-3 σε 4-2-3-1.

«Έχουμε καλύτερη οργάνωση με τον Ουζουνίδη. Μας λέει να κρατήσουμε την μπάλα όσο περισσότερο γίνεται και να ανεβάζουμε τον ρυθμό», τόνισε ο 31χρόνος μέσος, Αλεξάντρου Ματέιου, ο οποίος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Κραϊόβα από το 2014 προσθέτοντας:

«Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί όταν μας παρουσιάζεται η ευκαιρία για να κλειδώσουμε ένα ματς. Όταν δεν τα καταφέρνουμε δίνουμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να μας προκαλέσει προβλήματα».

The post «Υποκλίθηκε» σε Ουζουνίδη: «Έχουμε καλύτερη οργάνωση μαζί του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE