«Υποκλίθηκε» σε Ουζουνίδη: «Έχουμε καλύτερη οργάνωση μαζί του»

«Υποκλίθηκε» σε Ουζουνίδη: «Έχουμε καλύτερη οργάνωση μαζί του»

O μέσος της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Αλεξάντρου Ματέιου έπλεξε το εγκώμιο του Μαρίνου Ουζουνίδη κάνοντας αναφορά στις πρώτες μέρες του Έλληνα τεχνικού στον ρουμανικό σύλλογο.

Η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της σε τρία ματς (2 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο) δεν έχει δεχθεί γκολ.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ φρόντισε να τροποποιήσει το σύστημα της ρουμανικής ομάδας από 4-3-3 σε 4-2-3-1.

«Έχουμε καλύτερη οργάνωση με τον Ουζουνίδη. Μας λέει να κρατήσουμε την μπάλα όσο περισσότερο γίνεται και να ανεβάζουμε τον ρυθμό», τόνισε ο 31χρόνος μέσος, Αλεξάντρου Ματέιου, ο οποίος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Κραϊόβα από το 2014 προσθέτοντας:

«Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί όταν μας παρουσιάζεται η ευκαιρία για να κλειδώσουμε ένα ματς. Όταν δεν τα καταφέρνουμε δίνουμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να μας προκαλέσει προβλήματα».

The post «Υποκλίθηκε» σε Ουζουνίδη: «Έχουμε καλύτερη οργάνωση μαζί του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE