ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαρπόζης: «Πιο ολοκληρωμένη η φετινή ΑΕΛ, απ’ αυτήν του ’12 – Φάνηκε από την αρχή της χρονιάς για ΑΠΟΕΛ»

Γαρπόζης: «Πιο ολοκληρωμένη η φετινή ΑΕΛ, απ’ αυτήν του ’12 – Φάνηκε από την αρχή της χρονιάς για ΑΠΟΕΛ»

«Η ΑΕΛ η φετινή είναι πιο ολοκληρωμένη, από την ομάδα του 12’ που πήρε το πρωτάθλημα. Και επιθετικά και αμυντικά», δήλωσε σε αποψινή εκπομπή στον Capital Tv, o πρώην άσος των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού, Αλέξης Γαρπόζης.

Και πρόσθεσε: «Από τις πρώτες αγωνιστικές έδειξε η ΑΕΛ, ότι θα έχει πρωταγωνιστική παρουσία. Φάνηκε ότι ήταν μια ομάδα που δύσκολα κάποιος θα την κέρδιζε».

Όσο για την «μάχη» του τίτλου, επεσήμανε: «Να αφήσουμε τα πολλά λόγια, να μείνουμε όλοι να απολαύσουμε το πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες που το διεκδικούν έχουν ίσες πιθανότητες. Κάθε εβδομάδα, αλλάζουν τα δεδομένα».

Για τον Απόλλωνα, που ασκούν κριτική πολλοί οπαδοί στον Γιάννη Πετράκη, ο «Γαρπό», ανάφερε ότι «έχει ένα από τα πιο καλά ρόστερ, για το αν το διαχειρίζεται σωστά ο προπονητής, είναι θέμα της διοίκησης. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Για τον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, τόνισε πως δεν το θεωρεί έκπληξη, ότι έμεινε εκτός πρώτης εξάδας. «Φάνηκε από την αρχή της χρονιάς, ότι είχε προβλήματα. Με την αξία του ο Ολυμπιακός μπήκε στο πρώτο γκρουπ. Μια άλλη ομάδα, που δικαιούταν ίσως να βρεθεί στην πρώτη εξάδα ήταν η Πάφος. Το πρόβλημα της Πάφου, που έχει ποιοτικούς και ακριβούς παίχτες και δεν πετυχαίνει πολλά πράγματα, οφείλεται στο ότι δεν βρέθηκε ένας προπονητής που να τους δέσει. Απ’ ότι άκουσα ο Στηβ θα μείνει και του χρόνου, νομίζω μπορεί να το πετύχει αυτό».

Η ομάδα του Γαρπόζη, η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, συμμετέχει στην Τρίτη κατηγορία. Εξέφρασε την θέση, ότι θα πρέπει να λάβουν απόφαση η Κυβέρνηση κι οι επιδημιολόγοι να ξεκινήσουν το συντομότερο το δικό τους πρωτάθλημα, αλλά κι αυτό της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ.

«Εμείς έχουμε να παίξουμε από τις 9 Ιανουαρίου. Πρέπει να καταλάβουν οι αρμόδιοι, ότι είναι πολλοί προπονητές και παίχτες, που ζουν από το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να λάβουν απόφαση, λαμβάνοντας και τα δέοντα μέτρα, για να παιχθεί ξανά ποδόσφαιρο και σε αυτές τις δυο κατηγορίες. Οι διοικήσεις των ομάδων κάνουν μεγάλες θυσίες για να τις κρατήσουν».

The post Γαρπόζης: «Πιο ολοκληρωμένη η φετινή ΑΕΛ, απ’ αυτήν του ’12 – Φάνηκε από την αρχή της χρονιάς για ΑΠΟΕΛ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top