LIFESTYLE

Κατάθεση σοκ της πρώην συντρόφου του Λιγνάδη: «Πήγαμε διακοπές και ήταν μαζί ανήλικο αγόρι»

Κατάθεση σοκ της πρώην συντρόφου του Λιγνάδη: «Πήγαμε διακοπές και ήταν μαζί ανήλικο αγόρι»

DATA[

«Καίει» τον Δημήτρη Λιγνάδη η επί χρόνια σύντροφός του, η οποία κατέθεσε την Παρασκευή και θεωρείται μάρτυρας-κλειδί. Πρόκειται για τη γυναίκα που οδήγησε στη σύλληψη του ηθοποιού και σκηνοθέτη έπειτα από σχεδόν 4ωρη κατάθεσή της στον ανακριτή την Παρασκευή.

«Επί 19 χρόνια είχαμε ανά διαστήματα σχέση με τον σκηνοθέτη» έχει πει η γνωστή ηθοποιός στην κατάθεσή της, διάστημα κατά το οποίο παρατήρησε αρκετές φορές είτε να μπαίνουν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη νεαρά παιδιά είτε να τα συναναστρέφεται εκτός αυτού.

Η μάρτυρας-κλειδί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατέθεσε ακόμα και ένα περιστατικό σε διακοπές που έκαναν με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε ελληνικό νησί. Όπως είπε η γυναίκα «ο σκηνοθέτης είχε φέρει μαζί και έναν νεαρό φίλο του και ένα πρωί είχαμε πάει όλοι μαζί σε μια παραλία. Τους είδα να διαπληκτίζονται πολύ έντονα και έπειτα με πλησίασε ο νεαρός και μου είπε “σας έχει πει ότι είμαι 18-19 χρονών αλλά είμαι 15-16”».

Σε συνδυασμό με όσα είχε δει τα προηγούμενα χρόνια, κατάλαβε ότι πρόκειται για κάτι αρκετά σοβαρό και όταν του είπε ότι θα τον καταγγείλει την απείλησε ότι «θα της τινάξει τα μυαλά στον αέρα». Σε επικοινωνία της με το Star, η πολύ γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι κατέθεσε τώρα επειδή έγινε πρόσφατα μητέρα και λατρεύει τα παιδιά.

www.reader.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top