Aραδιππου: Πάρκαρε το αυτοκίνητο του έξω απο το σπίτι του και λίγα λεπτά αργότερα τυλίχθηκε στις φλόγες

Aραδιππου: Πάρκαρε το αυτοκίνητο του έξω απο το σπίτι του και λίγα λεπτά αργότερα τυλίχθηκε στις φλόγες

Αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του στην Αραδίππου, υπέστη εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ η Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, σε περιοχή στην Αραδίππου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα και δέκα λεπτά αργότερα η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Ο ιδιοκτήτης το είχε σταθμεύσει έξω από την οικία του λίγα λεπτά προτού κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και σήμερα θα διενεργηθούν εξετάσεις από μέλη της Δύναμης, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE