Πάφος: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο εμβολιασμού

Πάφος: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο εμβολιασμού

Ξεκινούν το απόγευμα της Τετάρτης οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο εμβολιασμού που φιλοξενείται στο χώρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής, στην Πάφο, μετά την ολοκλήρωση των προετοιμασιών, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΓΝ Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου.

 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως σήμερα το απόγευμα, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, το νέο κέντρο εμβολιασμού θα ξεκινήσει με τους εμβολιασμούς των λειτουργών υγείας και του ιδιωτικού τομέα.

Επίσης αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν στις 08:00 το πρωί κανονικά οι εμβολιασμοί του κοινού.

Το χώρο αναμένεται να επιθεωρήσει αύριο το πρωί και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Ευαγόρας Ταμπούρης.

Στο νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλαιά Ηλεκτρική θα λειτουργήσουν τέσσερα σημεία προς εξυπηρέτηση του κοινού, κατέληξε ο Δρ. Γεωργίου.

Σημειώνεται πως χθες, Τρίτη, μέχρι τις 15:00 διευθετήθηκαν, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, 12.480 ραντεβού για εμβολιασμό σε όλες τις Επαρχίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE