Εκδήλωση διαμαρτυρίας από τον ΠΑΣΙΚΑ προς Προεδρικό και Βουλή

Εκδήλωση διαμαρτυρίας από τον ΠΑΣΙΚΑ προς Προεδρικό και Βουλή

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ) θα πραγματοποιήσει ειρηνική και συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας με πορεία οχημάτων από το νέο ΓΣΠ προς το Προεδρικό και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου. Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί από το νέο ΓΣΠ. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου θα επιδοθεί υπόμνημα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως "θεωρείται δεδομένη η άδικη μεταχείριση που έτυχε η βιομηχανία των κέντρων αναψυχής καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας,  κατά την οποία αδίκως στοχοποιήθηκε από τους ειδικούς και την πολιτεία, προκαλώντας τεράστιες οικονομικές ζημιές, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την επιβίωση πολλών επιχειρήσεων είτε μικρών είτε μεγάλων και βέβαια με πενιχρή οικονομική για πολλούς στήριξη από το κράτος".

"Ταυτόχρονα, επιχειρείται με υπόγειες προσπάθειες ορισμένων κύκλων να προκληθεί η μέγιστη διατάραξη της λειτουργίας της βιομηχανίας του 98,5% των κέντρων αναψυχής, επιχειρώντας να εισαχθούν ξενόφερτα ήθη με διάφορα προσχήματα και αμπελοφιλοσοφίες", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE