Εκδήλωση διαμαρτυρίας από τον ΠΑΣΙΚΑ προς Προεδρικό και Βουλή

Εκδήλωση διαμαρτυρίας από τον ΠΑΣΙΚΑ προς Προεδρικό και Βουλή

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ) θα πραγματοποιήσει ειρηνική και συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας με πορεία οχημάτων από το νέο ΓΣΠ προς το Προεδρικό και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου. Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί από το νέο ΓΣΠ. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου θα επιδοθεί υπόμνημα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως "θεωρείται δεδομένη η άδικη μεταχείριση που έτυχε η βιομηχανία των κέντρων αναψυχής καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας,  κατά την οποία αδίκως στοχοποιήθηκε από τους ειδικούς και την πολιτεία, προκαλώντας τεράστιες οικονομικές ζημιές, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την επιβίωση πολλών επιχειρήσεων είτε μικρών είτε μεγάλων και βέβαια με πενιχρή οικονομική για πολλούς στήριξη από το κράτος".

"Ταυτόχρονα, επιχειρείται με υπόγειες προσπάθειες ορισμένων κύκλων να προκληθεί η μέγιστη διατάραξη της λειτουργίας της βιομηχανίας του 98,5% των κέντρων αναψυχής, επιχειρώντας να εισαχθούν ξενόφερτα ήθη με διάφορα προσχήματα και αμπελοφιλοσοφίες", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.