Λούρας: «Από τον Αντώνη Κατσαρή που συνεργάστηκε με τον Λιγνάδη, έχω ακούσει ότι πέρασε κακάσχημα» - BINTEO

Λούρας: «Από τον Αντώνη Κατσαρή που συνεργάστηκε με τον Λιγνάδη, έχω ακούσει ότι πέρασε κακάσχημα» - BINTEO

Η υπόθεση Λιγνάδη και οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις έχει συνταράξει το Πανελλήνιο, όπως και την Κύπρο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» ο ηθοποιός Σταύρος Λούρας υπάρχουν άνθρωποι που πέρασαν «κακάσχημα» μαζί με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη και στην Κύπρο.

«Από τον Αντώνη Κατσαρή που συνεργάστηκε με αυτό τον Λιγνάδη, έχω ακούσει ότι πέρασε κακάσχημα. Ένας ηθοποιός με πόσες καταθέσεις και πόση προσφορά. Δυστυχούσε ο άνθρωπος. Ποιος φέρνει αυτούς τους ανθρώπους εδώ μέσα; Τι γυρεύουμε με Λιγνάδη, τι γυρεύουμε με ανθρώπους που ακούγονται πράγματα γι αυτούς; Με τι καταθέσεις έρχονται εδώ;», ανέφερε ο Σταύρος Λούρας.

Ανέφερε ότι «στο θέατρο υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι με τρέλα και πάθος να ζουν το μεγαλείο της σκηνής και μόνο. Οι νέοι ηθοποιοί πρέπει να ξέρουν ότι η σχέση με τον κόσμο είναι ιερή και από τον χώρο πέρασαν άνθρωποι που εργάτες που αγαπήθηκαν και εκτιμήθηκαν. Αυτούς να έχουν υπόψη ως αναφορά και όχι τα αηδιάστατα κατασκευάσματα που περνάνε κατά καιρούς από κάθε χώρο».

Μίλησε για τον παραγκωνισμό των Κύπριων ηθοποιών, «έχουμε Κύπριους που μπορούν να αναλάβουν, δεν καταλαβαίνει τι γίνεται εδώ και χρόνια και δεν μιλάει κανένας».

Σε ερώτηση σε ποιον πρέπει να καταλογιστούν ευθύνες, απάντησε «σε αυτούς που ορίζουν τον ΘΟΚ σήμερα. Σε αυτούς που φέρνουν και συναλλάσσονται συνεργάτες. Υπάρχουν πολλοί παραγκωνισμένους Κύπριοι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE