«Πετούσε» με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Σύλληψη 21χρονου

«Πετούσε» με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Σύλληψη 21χρονου

Στη σύλληψη 21χρονου, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο με ταχύτητα 184 χιλιομέτρων, αντί 100, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας.

Τον 21χρονο οδηγό εντόπισαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, λίγο μετά τις 1.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, στο ύψος της περιοχής Κόσιης.

Αφού τα μέλη του ΟΠΟΔ ανέκοψαν το όχημα, προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Η υπόθεση οδήγησης οχήματος με υπερβολική ταχύτητα, αναμένεται να καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, αύριο Πέμπτη, για άμεση εκδίκαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE