Ο αριθμός που τα λέει όλα για το Α’ ημίχρονο στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και το… 0-0(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο αριθμός που τα λέει όλα για το Α’ ημίχρονο στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και το… 0-0(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συντηρητικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο ΑΠΟΕΛ κρατούσε περισσότερο μπάλα στα αρχικά στάδια, μετά πήρε τα ηνία η Ομόνοια όμως φάσεις και θέαμα δεν είδαμε.

Ένα καλό σουτ του Ζόρντι Γκόμεθ στο 10′, δύο μεγάλες φάσεις με Ασάντε και Ντονγκαλά που όμως ήταν καθαρά οφσάιντ και… τίποτε άλλο σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο.

Ουσιαστικά ο ΑΠΟΕΛ δεν έφτιαξε κάποια καλή φάση όμως αμυντικά οι γαλαζοκίτρινοι περιόρισαν σε καλύτερο βαθμό τα ατού του τριφυλλιού.

Δείτε τα στατιστικά του ημιχρόνου:

The post Ο αριθμός που τα λέει όλα για το Α’ ημίχρονο στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και το… 0-0(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE