Ο αριθμός που τα λέει όλα για το Α’ ημίχρονο στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και το… 0-0(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο αριθμός που τα λέει όλα για το Α’ ημίχρονο στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και το… 0-0(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συντηρητικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο ΑΠΟΕΛ κρατούσε περισσότερο μπάλα στα αρχικά στάδια, μετά πήρε τα ηνία η Ομόνοια όμως φάσεις και θέαμα δεν είδαμε.

Ένα καλό σουτ του Ζόρντι Γκόμεθ στο 10′, δύο μεγάλες φάσεις με Ασάντε και Ντονγκαλά που όμως ήταν καθαρά οφσάιντ και… τίποτε άλλο σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο.

Ουσιαστικά ο ΑΠΟΕΛ δεν έφτιαξε κάποια καλή φάση όμως αμυντικά οι γαλαζοκίτρινοι περιόρισαν σε καλύτερο βαθμό τα ατού του τριφυλλιού.

Δείτε τα στατιστικά του ημιχρόνου:

The post Ο αριθμός που τα λέει όλα για το Α’ ημίχρονο στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και το… 0-0(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE