Ο αριθμός που τα λέει όλα για το Α’ ημίχρονο στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και το… 0-0(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο αριθμός που τα λέει όλα για το Α’ ημίχρονο στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και το… 0-0(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συντηρητικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο ΑΠΟΕΛ κρατούσε περισσότερο μπάλα στα αρχικά στάδια, μετά πήρε τα ηνία η Ομόνοια όμως φάσεις και θέαμα δεν είδαμε.

Ένα καλό σουτ του Ζόρντι Γκόμεθ στο 10′, δύο μεγάλες φάσεις με Ασάντε και Ντονγκαλά που όμως ήταν καθαρά οφσάιντ και… τίποτε άλλο σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο.

Ουσιαστικά ο ΑΠΟΕΛ δεν έφτιαξε κάποια καλή φάση όμως αμυντικά οι γαλαζοκίτρινοι περιόρισαν σε καλύτερο βαθμό τα ατού του τριφυλλιού.

Δείτε τα στατιστικά του ημιχρόνου:

The post Ο αριθμός που τα λέει όλα για το Α’ ημίχρονο στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και το… 0-0(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE