ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος: «Θα αναφερθώ σε εξωγενείς παράγοντες – Νομίζω κάπου το έχουμε χάσει με το VAR»

Πετεβίνος: «Θα αναφερθώ σε εξωγενείς παράγοντες – Νομίζω κάπου το έχουμε χάσει με το VAR»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, ο εκπρόσωπος Τύπου των “γαλαζοκιτρίνων”, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

«Όπως είπαμε στην αρχή το ιδανικό θα ήταν μα μην δεχθούμε γκολ και να πετύχουμε γκολ. Ξάναμε το 50%. Το ματς είχε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο είχε κατοχή η Ομόνοια χωρίς πολλές ευκαιρίες. Στο Β’ ήμασταν πολύ πιο απαιτητικοί με πολύ ένταση και πατήσαμε περιοχή. Στο τέλος της ημέρας κρίνονται τα πάντα στις λεπτομέρειες. Δεν κρατήσαμε το προβάδισμα και πιέσαμε, δεν σκοράραμε και στο τέλος θα μπορούσε και η Ομόνοια να σκοράρει. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και εκεί θα κριθεί. Σαφώς υπάρχει ένα ελαφρύ προβάδισμα από το σκορ όμως πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε την πρόκριση. Ο επαναληπτικός είναι αρκετά μακριά, θα έχουμε και ματς πρωταθλήματος και θα προετοιμαστεούμε κατάλληλα. Θα είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σοφοί».

Για το VAR και τις δύο φάσεις που διαμαρτύρεται ο ΑΠΟΕΛ: «Θέλω να αναφερθώ σε ένα άλλο κομμάτι. Θα αναφερθώ σε εξωγενείς παράγοντες αν και ξέρω ότι ενοχλεί τον κόσμο μας όταν μιλάμε για διαιτησία όμως δεν τα κατανοούμε. Συνέβηκε και σήμερα και σε άλλα ματς και δεν το κατανοούμε γιατί υπάρχει και το VAR.  Υπάρχει πλέον και το VAR που δίνει το δικαίωμα στους διαιτητές να αφήνουν το ματς να εξελιχθεί και να βλέπουν ξανά τις φάσεις. Δεν ξέρω τον λόγο. Επειδή είναι η πρώτη χρονιά; Επειδή δεν είναι έμπειροι; Λίγο από όλα. Ελπίζω να μην είναι ένας παράγοντας ο οποίος θα παίξει ρόλο στη διαμόρφωση και των δύο τίτλων. Θα αναφερθώ σε δύο φάσεις. Για μια φάση το 76′ στον Γκάρνερ και στο τέλος με Σαχάρ όπου θα έπρεπε να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί και μετά να χρησιμοποιήσει το VAR για να δει αν υπήρχε φάουλ».

The post Πετεβίνος: «Θα αναφερθώ σε εξωγενείς παράγοντες – Νομίζω κάπου το έχουμε χάσει με το VAR» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top