Τραγωδία στο Αιγάλεω: Δύο νεκροί σε τροχαίο – Youtuber ο ένας νεαρός που σκοτώθηκε

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Δύο νεκροί σε τροχαίο – Youtuber ο ένας νεαρός που σκοτώθηκε

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Αιγάλεω το βράδυ της Τρίτης (23/2).

 

Ο ένας εκ των δύο νεκρών ήταν YouTuber με το κανάλι του να ασχολείται με μηχανές.

Το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε με μοτοσικλέτες στον περιφερειακό του Αιγάλεω.

Μετά την είδηση του θανάτου του νεαρού YouTuber δημοσιεύθηκαν βίντεο με συλλυπητήρια μηνύματα από θαυμαστές και φίλους του.

Το έργο της προανάκρισης για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στους δύο αναβάτες των μηχανών, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE