Τραγωδία στο Αιγάλεω: Δύο νεκροί σε τροχαίο – Youtuber ο ένας νεαρός που σκοτώθηκε

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Δύο νεκροί σε τροχαίο – Youtuber ο ένας νεαρός που σκοτώθηκε

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Αιγάλεω το βράδυ της Τρίτης (23/2).

 

Ο ένας εκ των δύο νεκρών ήταν YouTuber με το κανάλι του να ασχολείται με μηχανές.

Το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε με μοτοσικλέτες στον περιφερειακό του Αιγάλεω.

Μετά την είδηση του θανάτου του νεαρού YouTuber δημοσιεύθηκαν βίντεο με συλλυπητήρια μηνύματα από θαυμαστές και φίλους του.

Το έργο της προανάκρισης για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στους δύο αναβάτες των μηχανών, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE