Σήκωσε κεφάλι με σούπερ Μέσι η Μπαρτσελόνα

Σήκωσε κεφάλι με σούπερ Μέσι η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες με 3-0 επί της Έλτσε. Δύο γκολ ο Μέσι, δύο ασίστ ο Μπρέιθγουεϊτ.

Μετά από δύο οδυνηρά αποτελέσματα απέναντι σε Παρί (1-4) και Κάντιθ (1-1), η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις επιτυχίες και σε εξ αναβολής αγώνα της La Liga επικράτησε 3-0 της Έλτσε στο «Καμπ Νου» πετυχαίνοντας όλα τα τέρματα της στο δεύτερο ημίχρονο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λιονέλ Μέσι με δύο γκολ, αλλά πολύτιμη συνεισφορά και από τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ με δύο ασίστ.

Μετά από το άγονο πρώτο μέρος, στο 48’ ο Δανός και ο Αργεντινός έκρυψαν την μπάλα με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ.

Στο 68’ ο «Λέο» χτύπησε ξανά, μετά από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Φρένκι Ντε Γιονγκ φτάνοντας τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα, όπου είναι πρώτος σκόρερ.

Πέντε λεπτά μετά, ο Μέσι έκανε το γέμισμα, ο Μπρέιθγουεϊτ πάσαρε με το κεφάλι και ο Τζόρντι Άλμπα «έγραψε» το 3-0.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν πέρασε τρίτη, με 50 βαθμούς σε 24 αγώνες, πίσω από Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, που έχουν 55 και 52 βαθμούς αντίστοιχα σε 23 παιχνίδια.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Σήκωσε κεφάλι με σούπερ Μέσι η Μπαρτσελόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE