ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έχει χάσει μέρος της παλάμης του» - Ο Δρ. Αλκιβιάδης για τον τραυματία 21χρονο και την επέμβαση που υποβλήθηκε- Ποια τα νεότερα

«Έχει χάσει μέρος της παλάμης του» - Ο Δρ. Αλκιβιάδης για τον τραυματία 21χρονο και την επέμβαση που υποβλήθηκε- Ποια τα νεότερα

Σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση νοσηλεύεται στην πολυκλινική «Υγεία» στη Λεμεσό ο άτυχος 21χρονος που το πρωί της Τετάρτης 2/4 τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα στην Πάφο.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα προκλήθηκε έκρηξη κατά την διαδικασία μετάγγισης αερίου οξυγόνου από μεγάλη φιάλη σε μικρότερη από τον 21χρονο υπάλληλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί χέρι.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια στη Λεμεσό όπου ο γιατρός Δρ. Άλκης Αλκιβιάδης, Ορθοπεδικός – Μικροχειρουργός ανέλαβε το δύσκολο έργο της ανασυγκόλησης κάποιων δακτύλων και προσπάθειας ώστε το χέρι του 21χρονου να είναι ξανά λειτουργικό.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον  Δρ. Άλκη Αλκιβιάδη ο οποίος προχώρησε σε μια πρώτη επέμβαση στο χέρι του 21χρονου. Όπως μας ανέφερε, ο άτυχος νεαρός έχει χάσει μέρος της δεξιάς του παλάμης ενώ στο πρώτο χειρουργείο που έγινε, κατόρθωσαν με την ομάδα του να συγκολλήσουν το μικρό και παράμεσο δάκτυλο του δεξιού χεριού ενώ θα ακολουθήσουν πολλές άλλες επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τον γιατρό, για τον χαμένο αντίχειρα θα μεταφέρουν δάκτυλο από το πόδι στο χέρι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top