ΑΠΑΝΤΗΣΗ από Ομόνοια για τη φάση που… ΦΩΝΑΞΕ ο ΑΠΟΕΛ – «Ελπίζουμε αυτή η προβολή να βοηθήσει όσους είχαν αμφιβολίες» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ από Ομόνοια για τη φάση που… ΦΩΝΑΞΕ ο ΑΠΟΕΛ – «Ελπίζουμε αυτή η προβολή να βοηθήσει όσους είχαν αμφιβολίες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάρτηση από την Ομόνοια με βίντεο από το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου και… απάντηση σε αυτά που αναφέρει ο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η Ομόνοια αναφέρει:

«Ο Λούφτνερ έχει την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας, ο αντίπαλος τον πατά στην φτέρνα και τον ανατρέπει. Ελπίζουμε αυτή η προβολή να βοηθήσει όσους είχαν αμφιβολίες ή «δεν είδαν» την παράβαση.
Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε αυτήν την ανάρτηση. Έπρεπε να το κάνουμε για να προστατεύσουμε τον ποδοσφαιριστή μας, αλλά και για να σταματήσουμε την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ αφενός για να ασκήσει πιέσεις στη διαιτησία ενόψει επαναληπτικού (όπως επιχείρησε να κάνει και πριν το χθεσινό παιχνίδι) και αφετέρου για να βρει εξιλαστήρια θύματα για τη φετινή του σεζόν».

The post ΑΠΑΝΤΗΣΗ από Ομόνοια για τη φάση που… ΦΩΝΑΞΕ ο ΑΠΟΕΛ – «Ελπίζουμε αυτή η προβολή να βοηθήσει όσους είχαν αμφιβολίες» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.