ΟΗΕ για Κυπριακό: Δεν είναι δουλειά μας τα τελεσίγραφα

ΟΗΕ για Κυπριακό: Δεν είναι δουλειά μας τα τελεσίγραφα

«Μια στιγμή ευκαιρίας» περιέγραψε την άτυπη συνάντηση 5+1 που συγκαλείται για την Κύπρο στη Γενεύη, ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

Απαντώντας σε ερώτηση του Αλ Τζαζίρα, για το αν τα Ηνωμένα Έθνη θα τα παρατήσουν αν δεν υπάρξουν αποτελέσματα, είπε:
 
«Δεν είναι δουλειά μας να θέτουμε τελεσίγραφα. Ότι αν δεν το κάνετε, θα τα παρατήσουμε, αν δεν συμβεί κάτι. Αν κοιτάξετε την ροή των προσπαθειών μας για την Κύπρο, υπήρξαν θετικά, υπήρξαν και αποτυχίες. Η κυρία Jane Holl Lute είναι σε διαβουλεύσεις με τα μέρη. Πιστεύουμε ότι είναι στιγμή ευκαιρίας. Είναι μια άτυπη συνάντηση και ελπίζουμε πάρα πολύ να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE