Τραγικό: Έλληνας παρουσιαστής πέθανε από κορωνοϊό και σηψαιμία

Τραγικό: Έλληνας παρουσιαστής πέθανε από κορωνοϊό και σηψαιμία

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο Τάσος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με covid-19 και με σοβαρότατη σηψαιμία.

Η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου-παρουσιαστή Τάσου Θεοδωρόπουλου έφερε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο και τα social media γέμισαν με αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

fthis.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE