«Χάλασε» παράνομο πόκερ η αστυνομία - Καταγγέλθηκαν 14 άτομα

«Χάλασε» παράνομο πόκερ η αστυνομία - Καταγγέλθηκαν 14 άτομα

«Χάλασε» παράνομο πόκερ η αστυνομία Πάφου. Μετά από έφοδο από μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ και Τροχαία Πάφου), που διεξήγαγαν επιχείρηση για πάταξη της κυβείας, γύρω στις 8.20μ.μ. χθες βράδυ, σε υποστατικό στην Πάφο εντόπισαν 14 άτομα.

Κατά την Αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν εντός του υποστατικού επτά πρόσωπα τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία (Πόκερ).

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 136 φίσιες, ενώ και τα επτά πρόσωπα, κατηγορήθηκαν γραπτώς, για το ότι επιδίδονταν σε κυβεία.

Επίσης, εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν ακόμη επτά πρόσωπα, τα οποία κατηγορήθηκαν για το ότι συναθροίστηκαν με σκοπό την κυβεία.

Και τα 14 πιο πάνω πρόσωπα καταγγέλθηκαν επίσης και για τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE