«Χάλασε» παράνομο πόκερ η αστυνομία - Καταγγέλθηκαν 14 άτομα

«Χάλασε» παράνομο πόκερ η αστυνομία - Καταγγέλθηκαν 14 άτομα

«Χάλασε» παράνομο πόκερ η αστυνομία Πάφου. Μετά από έφοδο από μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ και Τροχαία Πάφου), που διεξήγαγαν επιχείρηση για πάταξη της κυβείας, γύρω στις 8.20μ.μ. χθες βράδυ, σε υποστατικό στην Πάφο εντόπισαν 14 άτομα.

Κατά την Αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν εντός του υποστατικού επτά πρόσωπα τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία (Πόκερ).

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 136 φίσιες, ενώ και τα επτά πρόσωπα, κατηγορήθηκαν γραπτώς, για το ότι επιδίδονταν σε κυβεία.

Επίσης, εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν ακόμη επτά πρόσωπα, τα οποία κατηγορήθηκαν για το ότι συναθροίστηκαν με σκοπό την κυβεία.

Και τα 14 πιο πάνω πρόσωπα καταγγέλθηκαν επίσης και για τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE