ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιστορικό επίτευγμα για την ιστιοπλοΐα και τη Νατάσα Λάππα

Ιστορικό επίτευγμα για την ιστιοπλοΐα και τη Νατάσα Λάππα

Ιστορικές στιγμές βιώνει η Κυπριακή ιστιοπλοΐα η οποία είδε ακόμη ένα δικό της παιδί να κερδίζει θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Μετά τους Παύλο Κοντίδη, Μαριλένα Μακρή και Αντρέα Καριόλου η Νατάσα Λάππα κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να κερδίσει θέση στην κορυφαία αθλητική γιορτή του πλανήτη.  

Και αυτό έχει επιτευχθεί μετά και την απόσυρσή της συμμέτοχης της Νέας Ζηλανδίας, κάτι που βαθμολογικά ευνοεί τη Νατάσα η οποία ήταν η επόμενη στη σχετική βαθμολογία και κατάφερε στα 19 της χρόνιας να κλείσει θέση στους Ολυμπιακούς και να γίνει το 12ο μέλος από την Κύπρο που θα βρεθεί στο Τόκιο.

Ο Πρόεδρος της ΚΙΟ κ. Γιάννος Φωτίου και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει και εύχεται κάθε επιτυχία στην Νατάσα Λάππα όπως επίσης στον Παύλο, Ανδρέα και Μαριλένα  οι οποίοι έχουν κλείσει θέση για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ταυτόχρονα, παραμένουμε δίπλα στις προσπάθειες όλων των αθλητών μας για διακρίσεις με στόχο να έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

The post Ιστορικό επίτευγμα για την ιστιοπλοΐα και τη Νατάσα Λάππα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top