ΣΧΟΛΙΟ: Η μεγάλη πληγή με αμφισβητούμενες, VAR και… ‘ειδήμονες’ – Τα κάνουν χειρότερα!

ΣΧΟΛΙΟ: Η μεγάλη πληγή με αμφισβητούμενες, VAR και… ‘ειδήμονες’ – Τα κάνουν χειρότερα!

strong>Δίδοντας συνέχεια από εκεί που μείναμε στην τελευταία μας αρθρογραφία, θεωρούμε σωστό να στείλουμε και ορισμένα μηνύματα προς αυτούς που εδώ και αρκετό καιρό ασχολούνται με τις αμφισβητούμενες φάσεις σε παιχνίδια και δη με αυτούς που υπήρξαν στο παρελθόν και διαιτητές.

Από τη στιγμή που το «καζάνι βράζει…» και ουδείς μπορεί να διαφωνήσει με αυτό, μιας και παρατηρούμε εδώ και καιρό ομάδες, παράγοντες να εκφράζουν τα έντονα παράπονα τους για διαιτησίες και για το VAR, δεν δυνάται πιστεύουμε να δίνεται ο λόγος σε πρώην διαιτητές που έχουν «φθαρεί» στο ευρύ φάσμα του φίλαθλου κοινού που επί εποχής τους οι «ματσαράγκες» ήταν πέρα για πέρα πάρα πολλές, να σχολιάζουν φάσεις από πρόσφατα παιχνίδια. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE