ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντωνίου: «Πανάξια νίκη, ξεχνάμε όμως αυτό το παιχνίδι» – Κάλεσμα στους επιφανείς ΑΕΛίστες

Αντωνίου: «Πανάξια νίκη, ξεχνάμε όμως αυτό το παιχνίδι» – Κάλεσμα στους επιφανείς ΑΕΛίστες

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άνετη η νίκη. Βάση του σκορ ναι, αλλά ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές μονομαχίες. Οι ποδοσφαιριστές μας για άλλη μια φορά έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι μια πανάξια νίκη και προχωράμε.

Έχουμε αρκετό βάθος στο ρόστερ και είμαστε ικανοποιημένοι που παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο, παρά τη σημαντικότητα των αγώνων. Ξεχνάμε όμως αυτό το παιχνίδι, αυτό είπαμε ήδη στους παίκτες και βλέπουμε τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης.

Είναι η ώρα οι ΑΕΛίστες που μπορούν, να έρθουν κοντά και να στηρίξουν την τεράστια προσπάθεια που κάνει από το καλοκαίρι η διοίκηση. Υπάρχει ανταπόκριση για τους λαχνούς και θέλω κυρίως να καλέσω τους επιφανείς ΑΕΛίστες να έρθουν κοντά».

The post Αντωνίου: «Πανάξια νίκη, ξεχνάμε όμως αυτό το παιχνίδι» – Κάλεσμα στους επιφανείς ΑΕΛίστες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top